The Strikes & Steve Arvey Reviews

REVIEW Rootsville:

Steve Arvey (US) ft. Fat Harry & The Fuzzy Licks + The Strikes (NL)
Double Bill
KTBA Vlierden (NL)(15-12-2018)
reporter: Freddie & photo credits: Rootsville
info organisatie: KTBA
info band: Steve Arvey – The Strikes – Fat Harry & The Fuzzy Licks

© Rootsville 2019

Vorige “KTBA Special” hadden we geskipt maar nog net voor de kerstperiode richting Vlierden zou nog wel lukken. Naar goede gewoonte hebben de “Brouwers Bro’s” op deze zondag 15 december weerom een “Double Bill” in elkaar gestoken. Vooreerst is er “Big Pete” die na het stilvallen van de “Red Devils” terug wat opwinding in zijn leven zocht en zo “The Strikes” terug liet aandraven voor een reünie. De andere act on the bill zullen die van Vlierden wel gevonden hebben tijdens één van hun regelmatige trips naar “La Florida”. We hebben het hier over “Steve Arvey” en hij is na al die jaren voor mezelf nog een onbeschreven blad. Arvey werd geboren in Chicago en kwam na enkele omzwervingen in 1978 in Florida terecht kwam. Zijn bezieling voor de Delta Blues en zijn liefde voor de “Cigar Box” bracht hem over de hele wereld en ook zo nu in het Nederlandse Vlierden… LEES VERDER…..


REVIEW Concert Monkey:

THE STRIKES – STEVE ARVEY MET FAT HARRY & THE FUZZY LICKS – KEEPING THE BLUES ALIVE – ZAAL THIJSSEN , VLIERDEN 15 DECEMBER 2019 – Berry Rombouts
 
Artist: The Strikes – Steve Arvey met Fat Harry & The Fuzzy Licks
Date: 15/12/2019
Venue: Zaal Thijssen
Place: Vlierden
Your Reporter on the Spot: Berry Rombouts

 

The Strikes.
Vanmiddag voor de 1e keer tijdens deze winter bluesperiode weer eens naar Vlierden gereden. De dames en heren Brouwer vormden zoals altijd het enthousiaste en warme ontvangst comite. Theo en Mia waren net terug van hun Amerikaanse blues scouting tournee. Ze waren allebei nog in de Amerikaanse blues flow. Benieuwd wat ze ons gaan voorschotelen in het nieuwe jaar.
De Gebroeders Brouwer hebben weer een aantrekkelijk affiche samengesteld voor deze middag. Vooral de come back van de Nederlandse band The Strikes, jongstleden in mei op het Kwadendamme Bluesfestival, krijgt een vervolg in Vlierden. Begin 2000 maakte de toen nog jonge band furore in het blueswereldje met rauwe en stevige Delta blues.
In die jaren heb ik ze 3 x zien optreden, en die optredens werden altijd zeer gedreven gespeeld. Helaas hield de band het na een paar jaar en 1 heel goed ontvangen album (Bathroom Acoustics) voor gezien. De jongens van toen zijn…LEES VERDER…..

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.