Coming Concerts

 

Beste Bluesvrienden,

We zijn alweer toe aan de afsluiting van het seizoen 2017-2018…. Een succesvol seizoen met geweldige acts, een groeiend bezoekersaantal (gemiddeld 40 meer per concert), dat we afsloten met een grandioze blueshappening die nog lang in het geheugen zal blijven door denderen.
De loterij tijdens deze middag was wederom een geweldig succes. Geïnspireerd door de fantastisch mooie prijzen en natuurlijk het uitzonderlijke gehalte van bands werden er weer volop loten gekocht, waardoor we het volgende seizoen weer de nodige top-acts binnen kunnen halen.
We willen iedereen die KeepingTheBluesAlive.nl op welke manier dan ook, een warm hart toedraagt, van harte danken voor de steun in het afgelopen seizoen. Het geeft ons de inspiratie en de drive om er weer een jaar tegenaan te gaan.
Zoals gezegd, een sublieme bluesmiddag, met 2 fantastische acts, die, geïnspireerd door de geweldige ambiance, tot ongekende hoogtes groeiden en afsloten met een super jam.
Zonder verder iemand te kort te doen, willen we toch even Zaal Thijssen bedanken voor hun gastvrijheid en medewerking en natuurlijk het super geluid & licht team Mies en Fer, die met hun enorme inzet een inmiddels internationale waardering hebben verworven.

Voor het seizoen 2018-2019, zijn we al weer druk bezig geweest. De concert data zijn bekend en een aantal bands zijn al vastgelegd. Zet ze vast in de agenda, we zien jullie graag het aankomende seizoen weer genieten!!!!

Wil je kaarten reserveren voor een concertdatum? Ga dan naar ons contactformulier. Hier kan je “ik wil graag kaarten reserveren” aanvinken, vul je gegevens in en wij zorgen voor de rest….


We hopen op veel leden en vele andere enthousiast bezoekers op onze kwaliteits concerten, want samen: KEEPEN WE THE BLUES ALIVE!

Wil je je aanmelden als lid of als sponsor, of wil je de nieuwsbrief ontvangen ga dan even naar de Contact pagina

Theo en Martin