Coming Concerts

 

Beste Bluesvrienden,

Op 21 januari was het dan zover, Jose Ramirez bij KeepingTheBluesAlive.nl
Het resultaat van een lange voorbereiding om deze artiest uit het onbeduidende
bluesland Costa Rica te helpen bij het opzetten van zijn eerste Europese tournee.
Ondanks zijn onbekendheid waren er vele bezoekers die benieuwd waren naar de
verrichtingen van dit talent.
Wil je kaarten reserveren voor een concertdatum? Ga dan naar ons contactformulier. Hier kan je “ik wil graag kaarten reserveren” aanvinken, vul je gegevens in en wij zorgen voor de rest….

 

 


25 FEBRUARI 2018:

Bio Mike Wheeler:
Mike Wheeler (Michael Lewis Wheeler) werd geboren in Chicago, Illinois op 30 juni 1961. Zijn muziekcarrière omvat meer dan 30 jaar. Hij had zijn eerste optreden in 1984 met de pianist van Muddy Waters, Lovie Lee, in Lilly’s, een Lincoln Park-bar in Chicago.
Zijn moeder was zijn eerste muzikale invloed door het draaien van bluesplaten van o.a. Muddy Waters en B.B. King.
Hij maakte elpees en speelde met verschillende Chicago-bluesbands, waaronder Dave Cadillac en de Chicago Redhots, Sam Cockrell en de Grooves, Nellie Tiger Travis, Big Ray en Chicago’s Most Wanted, Big James en The Chicago Playboys, en Peaches Staten en de Grooveshakers.
Hij trad op met bekende bluesartiesten zoals Koko Taylor, Buddy Guy, Shemekia Copeland, Jimmy Johnson, Son Seals en Willie Kent. In 2014 werd hij als Master Blues Artist ingewijd in de Chicago Blues Halls of Fame. Hij treedt regelmatig op in de befaamde Chicago blues club, Kingston Mines. Wheeler richtte in 2001 zijn eigen band op, de Mike Wheeler Band.
Maar tijdens deze Europese tournee laat hij zich begeleiden door zijn Duitse vriend,
Kai Strauss (Kai Strauss & The Electric Blues Allstars) op gitaar en een Franse ritmesectie met Pascal Delmas op drums en Frederic Jouglas op bas.

Bio Deger

In het voorprogramma van Mike Wheeler kun je deze middag kennismaken met wel een heel bijzondere formatie uit Deurne en omgeving: Deger.
Hun eigenzinnige repertoire bestaat uit originele teksten en muziek, waarin de blues de boventoon voert, met uitstapjes naar de rock. Dit ludieke bluesrock project bestaat uit musici die hun roots in Deurne en omgeving hebben. De onderlinge klik heeft ervoor gezorgd, dat Deger is uitgegroeid tot een volwassen en verrassende bluesrock formatie.
Enkele titels: Grard Sien, Het Cafe, Jeuk, Dwaallichtje.
Bezetting:
Pieter Althuizen – zang en mondharmonica
Frits Janssen – gitaar
Wil van de Vranden – gitaar
Twan van Eyk – bas
Frans Verdonschot – drums

25 MAART 2018:

informatie volgt zo spoedig mogelijk.


22 APRIL 2018:

Informatie volgt zo spoedig mogelijk…


We hopen op veel leden en vele andere enthousiast bezoekers op onze kwaliteits concerten, want samen: KEEPEN WE THE BLUES ALIVE!

Wil je je aanmelden als lid of als sponsor, of wil je de nieuwsbrief ontvangen ga dan even naar de Contact pagina

Theo en Martin