Coming Concerts

 

Beste Bluesvrienden,

12 november met de Zac Harmon Band mocht er weer wezen! Weer een goede opkomst en daar zijn we blij mee: Keep the Blues Alive!!
Voor 17 december hebben we Ben Poole op het programma hij wordt bijgestaan door een oude bekende voor KTBA; Guy Smeets… Dit beloofd wat!!

Wil je kaarten reserveren voor een concertdatum? Ga dan naar ons contactformulier. Hier kan je “ik wil graag kaarten reserveren” aanvinken, vul je gegevens in en wij zorgen voor de rest….


17 DECEMBER 2017:

Bio Ben Poole:

Ben Poole Blues Alive Revue
Zoals in de afgelopen seizoenen van KeepingTheBluesAlive.nl keert ook dit jaar de “Blues Alive Revue” weer terug in het programma. Voor dit unieke evenement vragen we een artiest om een eenmalige super bluesformatie samen te stellen. Na een onvergetelijk gastoptreden afgelopen december tijdens de “Special”, hebben we hiervoor dit keer Ben Poole gevraagd. Vol enthousiasme gaat hij deze uitdaging aan.
Hij komt met een line-up die de bluesliefhebber versteld zal doen staan.
Op uitdrukkelijk verzoek van KeepingTheBluesAlive.nl maakt Ben’s grote vriend Guy Smeets deel uit van deze unieke samenstelling. Guy behoeft geen nadere toelichting. Hij heeft in het verleden menig KTBA.nl bezoeker weten te imponeren.
Als bassist heeft Ben deze middag gekozen voor Barry Pethers. Barry speelde in de band waarmee Ben in 2011 & 2012 zijn eerste concerten gaf in Nederland en daar een hoop bluesvrienden aan over hield.
Verder op toetsen en vocals, Joe Mac. Ben ontmoette Joe in 2013 tijdens een festival in Polen. Sindsdien hebben ze diverse keren samen opgetreden. Joe o.a. een vaste muzikant in “The Blues Kitchen”, de beste bluesclub van Londen.
Op drums Sam Wade. Sam speelde ook al eens vaker met Ben. Hij is afkomstig uit London, waar hij zich heeft bewezen als musical director, producer, schrijver en instructeur.
Gezien de unieke samenstelling beloofd dit weer een exclusieve bluesmiddag te worden bij KeepingTheBluesAlive.nl op zondag 17 december.
Zaal Thijssen, Pastoriestraat 20, Deurne-Vlierden.
Aanvang 16.00 uur Zaal open 15.30

21 JANUARI 2018:

Bio Jose Ramirez:
Jose Ramirez is een 28-jarige blueszanger/gitarist die in januari 2016 vanuit San Jose in Costa Rica naar Amerika kwam.
Op dat moment had hij al meer dan 10 jaar gewerkt aan de ontwikkeling van de Blues-scene in zijn land.
Jose begon zijn eerste band toen hij 17 was en produceerde verschillende bluesevenementen en festivals waar hij de kans kreeg om muzikanten te ontmoeten en ermee te spelen, zoals Smokin ‘Joe Kubek, Bnois King en John Carey.
Jose organiseerde ook meer dan 3 jaar op rij Costa Rica’s enige BluesJam voordat hij naar Amerika kwam om zijn droom te volgen om “De Blues” te spelen.
In Florida ontmoette hij zangeres Lauren Mitchell en deze huurde hem in om gitaar te spelen in haar band.
Samen speelden ze op enkele van de beste Bluesfestivals in Florida, waaronder het Bonita Springs Blues Festival en Pompano Mess ‘O’ Blues Festival.
De band toerde ook door Alabama, Georgia, North Carolina, Washington DC, Ohio en meest recentelijk Chicago, waar ze de wereldberoemde Buddy Guy’s Legends speelden op 8 december 2016. Ook speelde Jose gitaar op het nieuwe album van Lauren Mitchell.
Na een jaar met Lauren gewerkt te hebben, richtte Jose zijn eigen band op, The Jose Ramirez Project, met Charles Gasper op bas (JP Soars, Chris Beard en David Shelley), Maurice Dukes op drums (Joey Gilmore en Rockin ‘Jake) en Lenard Black op hammond/piano.
Het afgelopen jaar werd Jose uitgenodigd om het podium te delen met muzikanten als
JW Jones, Bryan Lee, Marquise Knox, Anson Funderburgh, Mark Hummel, Shawn Holt en Tom Holland.
Vanwege de nieuwe wetgeving in de USA moest Jose terugkeren naar zijn geboorteland Costa Rica, van waaruit hij momenteel verder bouwt aan zijn carrière.
Jose Ramirez heeft KeepingTheBluesAlive.nl uitgekozen als zijn springplank voor Europa en heeft gevraagd hem daarbij te helpen. Het afgelopen half jaar is er wederzijds hard gewerkt aan de realisatie van zijn grote droom.
Op zondag 21 januari 2018 is het dan zover, dan kunnen de bluesliefhebbers kennis maken met dit bijzondere talent.
Deze middag beginnen we om 15.00 uur.
We hebben namelijk een voorprogramma waarin we de Nederlandse topformatie
Mike’s Electric Mud presenteren.


25 FEBRUARI 2018:

Informatie volgt zo spoedig mogelijk….


25 MAART 2018:

informatie volgt zo spoedig mogelijk.


22 APRIL 2018:

Informatie volgt zo spoedig mogelijk…


We hopen op veel leden en vele andere enthousiast bezoekers op onze kwaliteits concerten, want samen: KEEPEN WE THE BLUES ALIVE!

Wil je je aanmelden als lid of als sponsor, of wil je de nieuwsbrief ontvangen ga dan even naar de Contact pagina

Theo en Martin