Coming Concerts

Beste vrienden van KeepingTheBluesAlive.nl,

Tijdens de afgelopen maanden heeft het team van KeepingTheBluesAlive.nl hard gewerkt aan de programmering van het 6de seizoen, dat wederom zal plaatsvinden in onze onvolprezen blueslocatie bij de familie Thijssen in Vlierden.

Het heeft wel wat voeten in aarde gehad o.a. omdat onze openingsact, Little Gee Wevil, op het laatste moment heeft afgehaakt.
Maar we zijn er trots op dat we kunnen melden dat het gehele programma voor 2018/2019 inmiddels vaststaat.
Zoals je van ons gewend bent zijn we altijd op zoek naar nieuwe, speciale dingen. Zo zal er tijdens elke editie een voorprogramma, dan wel 2 hoofdacts zijn. Verderop het programma overzicht.
Nieuw in het komende seizoen, The Blues Alive Reunion.
Op deze bluesmiddag zullen 2 voormalige bluesformaties in hun oorspronkelijke bezetting het podium wederom betreden.
Tijdens de eerste editie kunnen we nog eens eenmalig kennismaken met onze vrienden van Howlin’ Stone (inclusief enkele oud bandleden) en de Belgisch/Nederlandse formatie: The Rhythm Bombs o.l.v. Wouter Celis, alias Dog House Sam.
Wederom hebben we een Blues Alive Revue. De komende editie is op 20 januari en dit keer zal niemand minder dan Giles Robson als “gastheer” optreden met een door hem speciaal samengestelde, eenmalige formatie.
Ook die middag een optreden van de Ramirez/Toussaint Band. Jawel, circa een jaar na zijn optreden bij KeepingTheBluesAlive.nl is de Blues Ambassador van Costa Rica, Jose Ramirez weer terug, dit keer in een formatie met o.a. Thomas Toussaint.
Verder ook bijzondere aandacht voor het concert van 16 december, als we wederom een Nederlandse première hebben met Sean Chambers uit de USA. Een inmiddels gelouterde bluesartiest die zich voor het eerst gaat etaleren aan deze zijde van de oceaan. De tournee kwam mede door onze inzet tot stand.
Dit geld ook voor Dany Franchi, een jonge Italiaanse blues gitaarvirtuoos, die momenteel furore maakt in de USA. Hij is op 17 maart bij ons te gast.
Zoals gewoonlijk sluiten we het seizoen weer af met de USA-Special.
Deze staat gepland voor 14 april. Die middag hebben we de band van Tom Holland en krijgen we een hernieuwde kennismaking met Shawn Holt & The Teardrops.
Maar wat natuurlijk te denken van bluesreus Kirk Fletcher (11 november)
Op 21 oktober openen we het seizoen met de Steven Troch Band, zij verzorgen het voorprogramma van Archie Lee Hooker, de neef van John Lee Hooker, die met zijn Coast to Coast Band het hoofdprogramma voor zijn rekening neemt.
Zoals je ziet beloofd het weer een spectaculair blues jaar te worden bij KeepingTheBluesAlive.nl

 

Wil je kaarten reserveren voor een concertdatum? Ga dan naar ons contactformulier. Hier kan je “ik wil graag kaarten reserveren” aanvinken, vul je gegevens in en wij zorgen voor de rest….

We hopen op veel leden en vele andere enthousiast bezoekers op onze kwaliteits concerten, want samen: KEEPEN WE THE BLUES ALIVE!
.

Wil je je aanmelden als lid of als sponsor, of wil je de nieuwsbrief ontvangen ga dan even naar de Contact pagina

Theo en Martin