Coming Concerts


Beste Bluesvrienden,

Het seizoen 2017/2018 heeft zijn kick off weer gehad met een daverend concert van Mike Morgan en Jim Suhler! Een overweldigend aantal bezoekers mochten wij ontvangen die dag…!!
22 oktober is alweer het volgende concert gepland, met niemand minder dan Sugar Ray. Hij wordt bijgestaan door Charles Baty.22 OKTOBER 2017:

Bio Sugar Ray and the Bluetones:

Met hun unieke stijl houden Sugar Ray & The Bluetones de blueswereld al bijna 40 jaar in hun greep

Sugar Ray Norcia:

Sugar Ray Norcia begon zijn succesvolle carrière in 1979, toen hij de originele Sugar Ray and the Bluetones formeerde samen met gitaar gigant Ronnie Earl. Sinds die tijd bleef hij optreden met deze Bluetones. Norcia speelde verder met grootheden als o.a. Big Mama Thornton, Pinetop Perkins, James Cotton. Daarnaast was hij van ‘91 tot ‘98 ook nog de zanger en frontman van Roomful of Blues.
De Bluetones bestaan naast Sugar Ray uit Anthony Geraci op piano, Michael “Mudcat” Ward op (upright)bas, Neil Gouvin op drums en gitarist “Monster” Mike Welch, De mannen kennen elkaar door en door want, met uitzondering van Mike, spelen ze tenslotte al bijna 40 jaar samen.
Tijdens deze tournee laat Mike Welch verstek gaan; hij is momenteel bezig met een eigen project, samen met Mike Ledbetter. Hij wordt vervangen door niemand minder dan de mede-oprichter van Little Charlie & The Nightcats: Charles Baty.

12 NOVEMBER 2017:

Bio Zac Harmon:

Zac Harmon is geboren en getogen in Jackson Mississippi al waar hij opgroeide met de blues. Zijn vader speelde harmonica, zijn moeder piano. Op zijn 16e begon Zac met zijn professionele carrière, toen hij gitaar speelde in de band van Sam Myers, een vriend van zijn vader. Twee jaar later, vooral tijdens regionale tours, speelde hij o.a. met Dorothy Moore en ZZ Hill. Hij was 21 jaar, toen hij naar Los Angeles verhuisde en daar aan de slag ging als studiomuzikant en er ook een zeer succesvolle songwriter en producer werd. In 2004 tijdens de International Blues Challenge won hij de “Beste Unsigned Band Award”. Zac Harmon vermaakte de Amerikaanse troepen tijdens de golfoorlog in Irak en Koeweit. Naar aanleiding daarvan bracht hij in 2008 de cd “Shot in de Kill Zone” uit, die live werd opgenomen in de Lionel Hampton Jazz Club in Parijs.
In 2009 kreeg Zac in zijn geliefde woonplaats Jackson een Music Award en enige tijd later, in Nashville, de “Little Milton” Guitar Award voor “Outstanding Guitar Player”. In datzelfde jaar speelt hij een belangrijke rol in de onafhankelijke film “Black and Blue”. Zijn laatste Cd “Right Man Right Now”, met o.a Bobby Rush, Lucky Peterson, Anson Funderburgh en Mike Finnegan, is zijn bluesiest cd ooit.

Zac Harmon is één van de beste live-performers in de blues, met fans alom over de wereld. Zijn live-optredens worden beïnvloed, door soul-blues, gospel, reggae, en moderne blues-rock.


17 DECEMBER 2017:

Bio volgt zo spoedig mogelijk….


21 JANUARI 2018:

informatie volgt zo spoedig mogelijk


25 FEBRUARI 2018:

Bio volgt zo spoedig mogelijk….


25 MAART 2018:

informatie volgt zo spoedig mogelijk


22 APRIL 2018:

Bio volgt zo spoedig mogelijk…


We hopen op veel leden en vele andere enthousiast bezoekers op onze kwaliteits concerten, want samen: KEEPEN WE THE BLUES ALIVE!

Wil je je aanmelden als lid of als sponsor, of wil je de nieuwsbrief ontvangen ga dan even naar de Contact pagina

Theo en Martin