SLIM ROBIN BAND


Evenementgegevens


Slim Robin Band 20-03-2016

Slim Robin Band

 

Bio:
Slim Robin (van Roon) is vooral bekend door zijn schitterende harmonicaspel bij een aantal bekende Nederlandse bluesbands (o.a. Dave Chavez Band). De afgelopen jaren was hij dan ook veelvuldig te vinden op nationale en internationale podia. Door zijn meesterlijk harpspel heeft de Dutch Blues Foundatrion hem al twee keer genomineerd voor de titel “Beste Bluesharpist”.
Sinds kort is hij de frontman van zijn eigen band: De Slim Robin Band. In december 2015 verscheen het debuutalbum: “Claim Your Wings”. Hierop zijn eigen nummers te vinden die een goede indruk geven waarvoor de Slim Robin Band staat: pure en eerlijke blues.
De overige bandleden zijn ook niet de minste. De ritmesectie bestaat uit Andreas (Robbie) Carree op drums en Jules van Brakel op bas,  beiden geen onbekenden in het blueswereldje. Behalve de begeleiding van Amerikaanse bluesartiesten (Mike Welch, James Harman, Mitch Kashmar, Gary Primich oa.) maakten zij ook furore met de King Mo band. Arie Verhoef op gitaar is ook een oud gediende, zo is hij bekend van The Nervous Fellas en heeft hij ook getoerd met Sugar Ray Norcia.
KeepingTheBluesAlive.nl laat u graag kennismaken met deze nieuwe Nederlandse blues revelatie op zondag 20 maart.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.