MoFo Party Band (USA)


Evenementgegevens


mofopartyband

In 1989 formeerden de gebroeders John & Bill Clifton een band om een jamsessie te hosten in een kleine nachtclub in Fresno, Californië. Zonder eigen songs of reguliere bandleden traden de broers daar gedurende 8 maanden elke zondagavond op, totdat ze een vaste bezetting hadden en voldoende nummers om een ​​hele avond te vullen.

De Clifton Brothers (John en Bill) hebben geen hekel aan hard werken. Als waterputboorders probeerden ze de kost te verdienen in de landbouwrijke Central Valley van Californië. De omgeving en de zware levensomstandigheden heeft hun sound beïnvloed: het is een ruwe, originele blues met harde randen.

Deze dynamische band trakteert het publiek op een unieke, adembenemende show.

Na 25 jaren van toeren door 12 verschillende landen verdeeld over 3 continenten en 7 cd´s heeft de band inmiddels een aardige reputatie opgebouwd. Ze speelden zowel in kroegen als op festivals in de USA, Europa, Fiji en Nieuw-Zeeland.

Met meer dan 100 gigs per jaar, is de Mofo Party Band een gerespecteerde, hardwerkende band in de West Coast blues scene.

In Nederland stonden ze al 2 keer op het Kwadendamme Blues Festival (2009 & 2013). En nu dus bij KeepingTheBluesAlive.nl waar ze in hun jubileumjaar op zondag 23 februari hun Europese tournee van 8 concerten in 3 landen, afsluiten.

Ze komen in de volgende bezetting:
John Clifton – Lead Vocal/Harmonica
Bill Clifton- Lead Guitar
Grant Clifton-Bass
Brian Bischel- Drums

Deze band moet je zien, dus op naar Muziekcafé de Toegift te Deurne.
Voor nadere informatie: www.keepingthebluesalive.nl

Bron:MoFo Party Band