USA SPECIAL: JOHNNY MASTRO & MAMA’S BOYS – DAVE HERRERO


Evenementgegevens


Johnny Mastro verruilde New York voor Los Angeles om daar de vaste muzikant te worden in Babe´s & Ricky´s Inn, één van de bekendste bluesclubs in die Californische metropool.
De eigenaresse, ¨Mama¨ Laura Mae Gross had een grote invloed op Johnny en zo kreeg zijn begeleidingsband de naam ¨Mama´s Boys¨.
Vanwege de afnemende belangstelling voor de blues in L.A. verhuisde hij enkele jaren geleden naar New Orleans.

Zijn fantastische stem en zijn weergaloze mondharmonica spel zijn de basis voor een moddervette sound.
Samen met het geweldige gitaatwerk van zijn maatje Smokehouse Brown vormt hij het hart van deze geoliede blues-machine.
De band is jaarlijks goed voor zo´n kleine 200 optredens.
Kortom: Johnny Mastro & Mama´s Boys kick ass!!!!

Maak (hernieuwd) kennis met deze blues sensatie uit New Orleans tijdens de KeepingTheBluesAlive.nl USA-Special.

Zondag 31 mei 2015
Zaal Thijssen, Pastoriestraat 20, 5756AM Deurne-Vlierden
Aanvang 14.00 uur Zaal open 13.30 uur

Johnny Mastro & Mama's Boys

Johnny Mastro & Mama's Boys

Als zoon van een Dominicaanse emigrant, groeide Dave op in Tampa Bay, Florida en raakte er bezeten van de amerikaanse blues en R&R uit de 50-er en 60-er jaren.
Op 15 jarige leeftijd speelde hij al in locale blues clubs en leerde daar de kneepjes van het vak. Hierop verhuisde hij naar Austin, Texas om daar van de besten te leren.
Hij is niet alleen een begenadigd gitarist en zanger, maar ook produceren gaat hem goed af. Zijn laatste cd ¨Corazon¨ uit 2013 kwam van zijn hand af.
Dave Herrero heeft altijd een affiniteit gehad voor de fijne dingen in het leven, zoals Cadillacs uit de jaren 40. Hij streeft er altijd naar om iets moois en unieks te creëren. De cd ¨Corazon¨ is een mix van allerlei genres, van blues en rock tot psychedelica.
Hoewel hij erg populair is in Scandinavië, Turkije en diverse Oost-Europese landen, is tot dusver West Europa nagenoeg onbekend terrein voor hem. KeepingTheBluesAlive.nl gaat daarin verandering brengen en heeft Dave Herrero uitgenodigd om zijn Nederlandse première te houden tijdens een eenmalig optreden tijdens de KeepingTheBluesAlive.nl USA-Special op 31 mei 2015.

Naast Dave Herrero & Band zal dan ook Johnny Mastro & Mama´s Boys van de partij zijn.

Dave Herrero

Dave Herrero