Jonn del Toro Richardson & Too Slim and The Taildraggers


Evenementgegevens


BIO Jonn ‘Del Toro’ Richardson:
Met Jonn hebben we al eens eerder kennis kunnen maken, namelijk tijdens de USA-Special op 21-5-2017. Toen liet hij een fantastische indruk achter, wat uiteindelijk resulteerde in een optreden op Moulin Blues van 2018. Voor ons voldoende aanleiding om hem opnieuw te presenteren. We zijn er dan ook trots op dat we hem exclusief voor Nederland hebben kunnen vastleggen tijdens zijn komende Europese tournee.
Op onderstaande link, een terugblik op zijn eerste optreden.
Dat belooft weer wat.

 

youtube: https://www.youtube.com/watch?v=prdQTW8UjvA
website: http://jonndeltororichardson.com

 

 BIO Too Slim & The Taildraggers:
Ondanks de historie van deze band zullen er slechts weinig bekend zijn met deze blues-rock formatie uit Nashville Tennessee. De “grote man” achter deze 3-mans formatie is Tim Langford, alias Too Slim. De band werd al in 1986 opgericht in Spokane, Washington.
Sinds die tijd heeft Too Slim hard gewerkt aan de discography. Hij heeft maar liefst 14 albums, 5 live-cd’s en 2 verzamel cd’s uitgebracht. Tim werd in 2014, tijdens een routine onderzoek aan zijn huisarts, gediagnosticeerd met een vorm van kanker, die mogelijk tot zijn dood zou kunnen lijden. Gelukkig heeft hij deze fase van zijn leven goed doorstaan en heeft hij als vanouds weer de draad opgepikt. Ondanks zijn populariteit in de Verenigde Staten, waar hij ook de nodige awards wist binnen te halen, heeft hij nooit het Europese continent bezocht. Afgelopen mei kon zijn aangekondigde optreden op Kwadendamme nog geen doorgang vinden, maar mede dankzij onze toenadering is het dan eindelijk zover. De Europese première wordt de komende weken een feit. Kom en overtuig je van deze unieke band met zijn enorme historie.

 

De huidige samenstelling waarmee Too Slim gaat optreden:
– Tim Langford (Too Slim) – guitar, vocals
– Zach Kasik – bass, vocals
– Jeff “Shakey” Fowlkes, drums

 

youtube: https://www.youtube.com/watch?time_continue=105&v=IwKKAHPg-i8
website: https://tooslim.org/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.