Jeff Jensen Band & support act


Evenementgegevens


29-5 Jeff Jensen Poster

Jeff Jensen Band

Ruim een jaar geleden, tijdens ons festival van 2015, lieten we het Nederlandse bluespubliek kennis maken met de sympathieke gasten van de Jeff Jensen Band, die met een exclusief optreden bij KeepingTheBluesAlive.nl tijdens dit festival hun eerste Europese tournee afsloten. Het werd een indrukwekkende show waarin Jeff op ongekende wijze liet blijken wat hij in zijn mars heeft.Jeff Jensen FV4
Het afgelopen jaar heeft voor Jeff geen windeieren gelegd. Met zijn ongekende enthousiasme, waarmee deze uiterst sympathieke gast alles ten dienste stelt van zijn “roeping”, en zijn muzikale kwaliteiten heeft hij inmiddels een enorme reputatie opgebouwd. Mede door het fascinerende optreden behoren ze momenteel tot een van de populairste live bands.

Ook aan de Nederlandse blues-scene is dit niet onopgemerkt voorbijgegaan.
Jeff Jensen 1AHad KeepingTheBluesAlive.nl vorig jaar nog het exclusieve optreden, tijdens deze tournee spelen ze behalve in enkele clubs, ook nog op 2 grote bluesfestivals, te weten: Moulin Blues en Kwadendamme.
Ze zijn super blij dat ze deze tournee weer bij KeepingTheBluesAlive.nl af mogen sluiten, nu tijdens een middagvullend optreden op zondag 29 mei. Dat belooft wat.

Bezetting:
  • Jeff Jensen – gitaar, zang
  • Bill Ruffino – bas
  • David “Alabanimal” Green – drums

SUPPORT ACT: D.C. Dedly’s

De band is genoemd naar D.C. Dedly, volgens sommigen de uitvinder van de bluesmuziek.
Ze zorgen voor energieke blues met een glimlach en een sausje folk en rock.
DC Dedly'sDe nummers, geheel eigen werk, gaan door verschillende genres waarbij de blues soms ook losgelaten wordt. De diversiteit in sound en genre, het enthousiasme en de geweldige uitstraling van de band vervelen geen seconde. De D.C. Dedly’s bouwen hun muziek goed op, werken toe naar muzikale hoogtepunten en hebben vooral ook leuke, herkenbare en meeslepende songs.
De D.C. Dedly’s hebben creatieve toekomstplannen. Ze zijn momenteel bezig met de afronding van hun eerste cd, die op ons eigen KTBA-Label zal worden uitgebracht.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.